Fürdőkád felújítás

                                   kádfelújítás Budapest, Kádfelújítás Szolnok,Kádfelújítás Gyöngyös,kádfelújítás Hatvan,kádfelújítás Jászberény 

  • A régi matt bevonat egy csillogóan magas fényű, speciális zománcréteget kap, mely kiválóan tisztítható, és fényét, tartósságát hosszú ideig megőrzi.
  • A felújítás a helyszínen a kád kibontása nélkül történik, ami semmiféle porral és piszokkal nem jár.
  • A munka körülbelül 2 órát vesz igénybe.
  • A festett felület 72 óra elteltével használatba vehető.
  • A kád újrazománcozása bármilyen színben történhet.
  • A több ezer sikeresen felújított fürdőkád és a 24 HÓNAPOS ÍRÁSOS GARANCIA szavatolja a TARTÓS, MEGBÍZHATÓ MINŐSÉGET.

Ha egy fürdőkádat vagy zuhanytálcát az állandó súrolás, tisztítás ellenére sem lehet megszabadítani a lerakódott szennyeződésektől, vagy kádja kopott, rozsdás, vízköves, a legjobb megoldás a felület újrazománcozása. Vállalkozásunk 1994 óta nagy szakmai tapasztalattal végzi ezt a tevékenységet. Eddig több mint 4000 darab fürdőkádat újítottunk fel. A módszer gyors, olcsó, nem jár piszokkal, felfordulással a lakásban. A műveletet a helyiség bontása és kiürítése nélkül végezzük. A munka kb. 2-3 órát vesz igénybe. A száradási idő 3 nap, ezalatt nem érheti víz a festett felületet. A száradást követően a kád csillogóan magas fényű, víz- és vegyszerálló lesz. A felújítás 5-10 év élettartamú, és többször megismételhető. Bármilyen színárnyalatban kivitelezhető.

Technológia:

Az eredeti zománcfelületet vegyszeresen kezeljük,zsír és vízkőmentesítjük, majd vizesen átcsiszoljuk.A kádat áttöröljük,és forró levegővel megszárítjuk .A szárítás után a zománchibákat,és a korábbi sérüléseket kijavítjuk egy speciális tömítőanyaggal. A rozsdás részeket korróziógátló alapozóval kezeljük. A csiszolás és portalanítás után egy tiszta, zsír- és szennyeződésmentes felületet kapunk, ami biztosítja az új bevonat jó tapadását és tartósságát. Az előkészített, száraz felületre történik az erre a célra kifejlesztett kétkomponensű zománc felhordása. A 72 órás száradást követően a fürdőkád használatba vehető. Az új bevonat tartósságát és esztétikai megjelenését befolyásolja a fürdőkád eredeti állapota. A módszer öntvény- és lemezkádak felújítására alkalmazható. Nem alkalmazható az eljárás akril,és műanyag kádak esetén. Ha a kád korábban már festve volt házilagosan, vagy hasonló technológiával, akkor a régi festéket részlegesen vagy teljesen el kell távolítani.A műveletet gépi úton porelszívással végezzük. Ez megnöveli a költségeket, és a felújítás idejét is.

Garancia

A felújított felületre 2 év írásos garanciát vállalunk. A bevonat tisztítására vízkőoldó, sósav, súrolópor nem alkalmazható, folyékony súrolószerek használata javasolt.