Dekorációs festés

  • márványozás
  • antikolás
  • plasztikus dekorációk
  • flóderezés
  • csillagos mennyezet

CSILLAGOS MENNYEZET

A csillagos mennyezet egy különleges dekorációs festés. A nyári csillagos égbolt háromdimenziós látványát adja vissza a szoba plafonján, valósághű csillagképekkel. Nappal teljesen láthatatlan, csak a fehér mennyezet látszik, de amikor besötétedik, láthatóvá válik a sok apró csillag. A fluoreszkáló csillagok, csillagképek elkezdenek csillogni. A mennyezet mintha kinyílna, alkonyatkor életre kel.

A különleges hatást festéssel érjük el, nem led-es vagy ragasztásos módszerrel. A technológia nem jár semmiféle porral, piszokkal, így a helyiség kipakolása is szükségtelen. A munka mindössze néhány órát vesz igénybe. Az elkészült alkotás éjjel órákig képes világítani. A csillagok különböző fényerővel világítanak, és más-más időpontokban alszanak ki. Fluoreszkáló hatásukat hosszú évekig megőrzik. Az alkalmazott festékek környezetbarátok, egészségre káros anyagot nem tartalmaznak.

A csillagos mennyezet elsősorban gyerek- és hálószobákba ideális. Sok gyerek fél a sötétben, nehezen alszik el. A csillagos ég alatt ez is könnyeben megy. Hálószobáknál romantikussá teszi a helyiséget. Olyan, mintha egy csillagfényes éjszakát töltenénk a szabadban.

MÁRVÁNYOZÁS

A műmárvány bárhol alkalmazható, ahol márványhatású exkluzív felületek kialakítására van igény. A bevonat élethűen visszaadja az eredeti márvány magas fényét, jeges tapintását. Természetes mészalapú anyaggal dolgozunk. Beltérben, de akár kültéren is alkalmazható, amennyiben a felületet közvetlenül nem éri az eső. Az anyagot aprólékos munkával, spaklival hordjuk fel a falra több rétegben, majd tükörfényesre polírozzuk. A polírozás során méhviasz tartalmú anyagot juttatunk a felületre, mely ezáltal vízlepergetővé és tisztíthatóvá válik.
A műmárványt bármilyen színben, és sokféle kivitelezésben tudjuk elvégezni (egyszínű, többszínű, fugázott vagy erezett). A munkadíj függ az alapfelület minőségétől, a színtől és a kívánt kivitelezéstől.